Oppretthold Effektiviteten Når Du Arbeider Med Kommersiell Eiendom Ved Hjelp Av Disse Tipsene

Næringseiendom inkluderer leiligheter, kontorer, varehus, garasjer, kjøpesentre, kjøpesentre og annen eiendom som brukes til å generere fortjeneste. Overskuddet på disse eiendommene kommer enten fra leieinntekter eller kapitalinntekter. Hvis du ønsker å bli en kommersiell eiendomsinvestor, følger du bare rådene i denne artikkelen.

Byplanlegging med blandet bruk er en eiendomsutviklingsstrategi som kan øke verdien av en eiendom betraktelig. En eiendom som ligger i et nabolag planlagt for blandet bruk vil ha butikker, tjenester og offentlige prosjekter som ligger i nærheten. I en utvikling med blandet bruk tas det mange skritt for å forbedre nabolagets lokale karakter og redusere beboernes avhengighet av biler. Et hjem i et slikt nabolag kan være verdifullt – og hyggelig å bo i!

En leilighet trenger ikke å være ditt eneste valg for næringseiendom. Mange kjøpere har en tendens til å tro at det å drive en leilighetsbygning er det enkleste valget, men la deg være åpen for andre investeringsmuligheter. Kontorbygg, tomter, industrilagre er alle muligheter du bør være åpen for.

Hvis du prøver å snu hus for å leve, må du sørge for at du annonserer deg selv. Ha et nettsted, få visittkort, legg annonser i avisene for hjemmene, etc. Hvis du vil tjene penger, må du behandle dette som en bedrift, ellers kan du ikke forvente resultater på bedriftsnivå.

Hvis du kjøper og selger eiendom som en bedrift, unngå å ha noen leie vacanies. Tomme eiendommer tjener ikke penger, de taper penger. Hvis en eiendom sitter tom i en signficant periode, selg den. Uansett hvor stor investering det var når det var fullt, er en tom leie verdiløs for deg.

Før du investerer i næringseiendom, må du snakke med nåværende bedriftsledere eller eiere som leier fra stedet og ut for salg. Still spørsmål til dem som om de skal fornye en leieavtale, hvis de har et godt forretningsklientell og spørsmål om nabolaget generelt. Dette vil gi deg et godt syn på potensiell fortjeneste i å eie næringseiendom.

Når du leier et kommersielt nettsted, er det svært viktig at skadedyrsbekjempelse holdes oppdatert. Dette gjelder spesielt når du leier i et område som har mange feil eller gnagere, så sørg for å snakke med utleieagenten om noen skadedyrsbekjempelsesregler.

Spør leasingagenten din om selskapets policy om å returnere depositumet ditt. Noen selskaper vil trekke rengjøringskostnader, rive og slitasje uavhengig av tilstanden til leiligheten din når du flytter ut. Ha et klart bilde om skjebnen til innskuddet ditt før du signerer leieavtalen, da du kan miste en betydelig sum penger når du flytter ut.

Spør utleieagenten om utenfor BBQing er tillatt eller ikke. Hvis du liker sommer BBQs, sørg for at leilighetskomplekset du velger enten har utenfor GRILL installert, eller de lar deg bruke din egen. Mangelen på disse fasilitetene kan ødelegge sommerfesten din fullstendig, da du ikke kan gi maten du vil.

Som tidligere nevnt ovenfor inkluderer næringseiendom eiendom som brukes til å generere fortjeneste, enten det er leieresultat eller kapitalfortjeneste. Å delta i det kommersielle eiendomsmarkedet, for å bli en kommersiell eiendomsinvestor, er enkelt som å følge rådene i denne artikkelen.