Ting Du Bør Vurdere Om Det Kommersielle Eiendomsmarkedet

Næringseiendom inkluderer leiligheter, kontorer, varehus, garasjer, kjøpesentre, kjøpesentre og annen eiendom som brukes til å generere fortjeneste. Overskuddet på disse eiendommene kommer enten fra leieinntekter eller kapitalinntekter. Hvis du ønsker å bli en kommersiell eiendomsinvestor, følger du bare rådene i denne artikkelen.

Kommersielle lån for eiendomsmegling krever en høyere forskuddsbetaling på eiendommen som blir kjøpt. Tilbring litt tid på å lære om de ulike kommersielle långivere i ditt område for å finne den som har det beste omdømme med låntakere. Dette er sikker på å gjøre en stor forskjell når du prøver å få et lån.

Å rydde opp i nabolaget ditt kan gjøre underverker for eiendomsverdien din, spesielt hvis det er flere nedslitte eller forlatte bygninger i ditt område. Det beste du kan gjøre er å rapportere helse- eller sikkerhetsrisikoer til myndighetene. Denne typen sikkerhetsrisikoer kan omfatte knuste vinduer, rustne gjerder, rusk og ting av denne art. Hvis myndighetene vil rydde ut nabolaget for deg, kan du ende opp med å spare penger på riving og øke de samlede eiendomsverdiene i nabolaget.

Et viktig tips å huske når du investerer i næringseiendom er at du ikke bare trenger mye mer penger for en forskuddsbetaling, men du må betale mye mer for inspeksjoner og vurderinger enn du ville gjort for boligeiendom. Du kan heller ikke ende opp med å kjøpe eiendommen du undersøker, så du må virkelig ha midler tilgjengelig for flere inspeksjoner.

Se på nabolaget du tenker på å investere i, du vil sjekke ting som arbeidsledighet, inntektsnivå og forskjellige ekspansjonsrater, slik at du har en ide om hvor nabolaget står, og hvilket potensial det har i fremtiden. Eiendommer som ligger i nærheten av store arbeidsgivere, som sykehus, skoler eller distribusjonssentre, er ofte mer etterspurt i alle prisklasser.

Å lese anmeldelser av leilighetskomplekser er en flott ting å gjøre før du signerer en leieavtale. Selvfølgelig vil utleierepresentanten gi deg en fin tur og forklare alle de fine tingene det er å se, men noen som allerede har bodd der er i stand til å gi deg en mye mer grundig gjennomgang av din fremtidige leie. Ledelsen vil utelate de mørke hendelsene i komplekset, mens vurderinger skrevet av eks-leietakere har en nærmere følelse av sannheten.

Når det gjelder eiendom, sørg for å ha en erfaren og kunnskapsrik eiendomsmegler som kan hjelpe deg. Forsikre deg om at du har et tillitsfullt forhold til dem for å unngå konflikter. Disse agentene kan hjelpe deg ved å gi deg innsideinformasjon som kan hjelpe deg med å ta de beste eiendomsvalgene.

Hvis du snur boliger, bør du alltid prøve å kjøpe når markedets salgspriser er på sitt laveste. Selv om dette betyr at du vil ha flere eiendommer å jobbe med på en gang, vil du raskt oppdage at disse boligene vil gi deg et fantastisk overskudd når kjøpsmarkedet forbedres betydelig.

Som tidligere nevnt ovenfor inkluderer næringseiendom eiendom som brukes til å generere fortjeneste, enten det er leieresultat eller kapitalfortjeneste. Å delta i det kommersielle eiendomsmarkedet, for å bli en kommersiell eiendomsinvestor, er enkelt som å følge rådene i denne artikkelen.